Saturday, July 31, 2010



OUCHHH Baru perasann da xde rupanya comment2 lama post haku,
shitto haloscan(T_T)!!!!!


menyesal tiada berguna lagi,sob3...

happy birthday papadam!




SELAMAT ULANGTAHUN TUK PAPA(29July) DAN ADAM(30 July)
a.k.a papadamsedappdimakandengannasiberiani:D !!!!

UcAPan Untuk PaPa:

Selamat Ulangtahun yang ke 57!
Semoga Panjang Umur
Sentiasa SentiAsa dimuRahkan rezEki
Diberi kesihatan yang BaiK
I LoVe U paPA!!


UcaPan unTuK Adam:
HappY1 year Old Adam!
Cepat2la bOleh JalaN ye:D
JangAn naKal2!
SeLamat MendaPat Adik Baru soon*ur parent so productive occay:p*

video

wah2 bergaya dengan present nya

from auntie,haha comel sungguh present auntie kasi kan


Wednesday, July 28, 2010

24 July 2010



okeh,as promised,pictures sepanjang majlis pertunangan,enjoiceee*xoxo*


gubahan sireh from my creative mom...

in da making,with amy my fev artist makeup:D

cinta antara benua...my assistant kalut setting webcam to connect with my fiance at nihon yg sebok nk nengok the majlis,huu...


o'oh tetamu suda sampaii,cpt menyorok lam bilik!!^^

salam pengenalan,hik3 segan gile hokey time ni


hoyeah dpt cincin baru,saat plg ditunggu2^_________^

*kan obvious tu muka excited cikfini,haha xpeduli*

thanx ibu,eh aunty,tershashul lak:D

with his aunty,my future mil n my lovely mama,muaxxh!

for him

for me of coz:)

antara my fevret pics:








ok dah2,enuff2,korang dah boleh p toilet muntah skrg,muahaha...
gambar da selesai,sekarang u yang tgh baca ni tolong aminkan ye
"Ya Allah,,jauhkanla kami dari segala hasutan syaitan sepanjang tempoh ikatan ini,
dan percepatkanla jodoh kami...."

Amin....

dah amin da?ckp 40x lom??;p
ok dah?GOOD,terima kasih ye:D
pertunangan ni valid selama setahun insyaAllah kalau tak ada aral melintang,lagi cepat lagi alhamdulillah la kan.....


selesai suda cerita pertunangan cik fini,huhu mcmla ditunggu2 sgt,haa whatever,daa2~

Tuesday, July 27, 2010




alhamdulillah,now im a fiancee to Rafiz Firdaus Ab.Rahman *BIG SEMMAIILLL*




the majlis wennt so well,sangat alhamdulillah..
tp now i br faham nape org xnk heboh2kan sebelum majlis,maybe im too paranoid,tp sgt sgt sgt takut majlis yang kite rancang xmenjadi,sebabtula i x heboh2kan,kecuali to my closest frens jela kan,huuu...
anyway,majlis start around 12 kot,nasib baikla haritu x panas terik,suam2 kuku je,so xdela panas sgt dalam umah tu,eloklak ekon tu kt atas pelamin,terlindung ha jadinya...malam before tu kol 11 dah tito dah,yela kononnye xnk kasi ada eyebag la kan,huu kol 7 da bangun mmg semanggat+berdebar2 ok,igt actually bukan berdebar sarung cincin ke ape,ttibe rase segan gile,since ade mini pelamin kan,dua tiga hari sebelum majlis tu asikla duk practise cmne nk dudukla nk jalan la,hua3 ngalahkan nk nikah..well tau2 la,cikfini ni clumsy skit,dibuatnye terpijak kain ke dpn pelamin tu xke malu,huu yokatta haritu berjaya control the clumsiness of fini,ngeee...
oh dahla ade 2 baju,sebabnye c tailor baju pink tu blhlak siapkan baju a day before,mane x bt cikfini ni gelabah,last2 xtau nk pakai yg mane,huhu pg sabtu tu r decide,ok pinkku ga DAISUKI!^-^


wakil jurucakap haritu my uncle belah mama sebab die pn da biasa dengan org nogori ni(fyi my couz husband selang beberapa rmh je ngn mr fiancee home,haha buhsan2 nanti lehla p lepak ngan my couz,ngeee),hehe time dorg dtg tu,cikfini mengintai dari tirai kamar jela kan,dah selesai bincang semua,barula my aunt panggil keluar salam2 ngn family die,then dibawa duduk ke pelamin,my goshh time ni sumpah segan gile,hahaha dahla i know my fiance tgh tgk gk thru webcam,siap auntie2 die semua suh bagi laluan jgn halang camera haha cuma satu je kekurangan berwebcam ni:Sedara mara die lebih berminat tuk tgk anak buah die kt jopun tu dr tgk i tau,huhu xpela,bagi chance...
eh penatla bercerita,org kata picture worths a thousand words kan,so i letak pics byk2la ye...

ehh chupppp nk p tgk cite isabella la plak,kang la upload,mata ne!

Thursday, July 22, 2010


MY GOD,2 DAYS TO GO....\(#^-^#)/
yes,im getting engaged this saturday,24/07/2010...
things to be done tomorrow:
♥poei pasar carik sireh
♥poei tesco
carik tudung!!*huhu last minute pn xbeli2 lg tudung*
♥pick up cake
♥pick up baju kt tailor x bertauliah,huh sehari sblm br nk siap,hampeh!seb bek da ade reserved baju
.
.
.
.
.
.
.
.
ummmmmm last but not least,kokoro junbiiii(prepare soul?haha) (^____________^)
+berlatih senyum ayu depan camera banyak2
+berlatih posing terbaeekkkkk nya:D



"Ya Allah,lancarkanla majlis ikatan kami dan permudahkanla urusan kami, satukanla hati kami...Ameeen"
majlis merisik:26/06/2010



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...