Tuesday, August 31, 2010

menu hari ke-21




Wah tinggal 9 hari jek lagi nak beraya hoyeahaha..
eh lupe lak,Selamat Hari Merdeka untuk semua rakyat Malaysia,semalam bday saya(ok,xde kaitan)
so,cmana persiapan raya korang taun ni?baju da siap lom?cik fini so far da ada 4pasang kah2 kalah artis,padahal bkn ade pape big event pon,lepak umah tunggu tetamu+plan nk g beraya kat umh member2 zmn kecik dlu kot,hehe..ala,ekceli 2 baju tu yg masa bertunang tp xjd pakai,so blhla bt raya kan...
Tp alhamdulillah,puasa this year banyak dapat spent time buka sama2 ngan family,n so far msh tidak berbuka di kilang,alhamdulillah,sesungguhnya bkk puasa di kilang sgtla tragis....

eh sebenarnya nk letak resipi mama je,byklak melalut..cikfin skg suka letak resipi dr mama sbb nnt senang bila2 nk buat,sngla nak rujuk kan...
here it is,menu hari ni siakap sweet sour+ayam halia+sayur air cikfin hoho..

IKAN SIAKAP SWEETSOUR


1 ekor ikan siakap besar x besarla(lumur ngan tepung jagung+garam)

CINCANG HALUS
#1 labu(?) bawang putih
#2-3cm halia

HIRIS2

♣1biji bawang merah besar
♣1/2 biji bawang besar
♣2helai daun limau purut
♣cili api sukati nk banyakmane


♪ sos cili
♪ sos tomato
♪ sos tiram
♪ kiub nenas ayam brand
♪ sedikit madu
♪ perahan 1/2 biji limau nipis
♪ garam
♪ Daun ketumbar-as hiasan

CARA-CARA:
Goreng ikan siakap sampai garing skit2,angkat letak lam pinggan besau:D

UNTUK SOS

♥Tumis kan bahan cincang halus tu,pastu masukkan air kosong 1/2 gelas...

♥pastu masukkan segala jenis sos tu,lebihkan sos cili dari sos tomato tau...

♥Masukkan sedikit madu+air dalam tin nenas tu skit biar ade rasa masam manis gtu,hehe...

♥Pastu,masukkanla bawang,daun limau purut+kiub nenas+cili api yang da dipotong halus2 tu...

♥LAst skali masukkan garam n bahan perasa+perahan asam limau,biar api perlahan sampaila bawang sume da masak n kuah da jadi pekat dan sebati ngan segala jenis rasa tu,tutup api...

Da siap semua tu,bolehlah tuang kat atas ikan td tu,then last skali tabur daun ketumbar kat atas ikan,SIAP!!!hehe

★boleh gak nak tambah mix veggie@pi-man(lada benggala),potong kiub2,ikut ape ade kt dapur la kan:)


AYAM GORENG HALIA


5-6 ketul ayam-potong kecik2
garam
halia-hiris halus2
bawang merah besar-hiris
lada merah-hiris
sedikit cuka
sos tiram
kicap
sedikit air
daun ketumbar tuk hiasan:)

goreng ayam sampai separa masak,then masukkan halia yang da dihiris-hiris,bawang,kicap,sos tiram,dan sedikit cuka n sedikit air bagi berkuah skit.....goreng dengan api perlahan,masukkan lada merah yg da dihiris,goreng lagi skit,bila rase da sebati,boleh tutup api...
SIMPLE kan?

SAYUR AIR CIKFINI
kah3 yg ni xyah resipi,buat malu je:D

Monday, August 30, 2010

Sweet 25

Happpyyy birrthdayy to me!!!
YaAllah da suku abad da aku tp perangai mcm baru 1/6 abad hoho ye2 sy
akan jd lebih matured dr pemkiran je la,perangai ni dh sifat
semulajadi kot,lg2 kalo jumpe jantung hatis+geng skola rndh skola men
sumpah drg lg xmatured dr aku haha!
Thn ni present plg bermakna i dpt,which is our engagement,thancc en
fiance for the 'present',next year lg BIG la kan,insyaAllah(^.^#)
And this year jugak rase mcm sgt terharu lak wishh yg xputus2 since
11malam smlm lg kot,to all my lovely friends,thannxxx for the
loveliest wishess,yg doakan sy cpt2 kawen,insyaAllah xde aral
melintang smpla kad tahun dpn tp bkn awal thn la ehhe doakan saya ye!
muaaaxxhhh2!!

N special thanx to my forever bestfren norhidayati for the present n
the cake n the iftar td,lov u to bitss!!(T-T)terharu..

Ps:to en.fiance,next2 year,chenta xnk gabung annivesary present ngn
bday present,harus betsu2, warn awal2 ni,ngehehe love u!!:p:p¥end

Sunday, August 15, 2010

ayam solo diraja


ahhaaa nama xle blah,ayam solo atau panggilan mesra ayam golek kot..ni resepi turun temurun ni,mama ckp resepi ni dulu untuk raja2 makan,sbb tu namanya solo diraja...oh bacaan solo tu bukan solo single tu ye adik2,bacaannye ialah 'SO-LAW' haha sumpah xtipu,tp maksud ape pn aku xtau...
ayam ni adik beradik ayam percik kot,tp bahan ngan cara buat die tu lg complicated,byk rempah ratus...tuk cacatan saya di masa mendatang,dengan penuh kerajinan nye hari ini saya akan tempek kt cni...
kite go step by step keh!

UNTUK 1EKOR AYAM

i)Sediakan segala jenis bahan rempah di bawah ni ye:

♥1 sudu besar biji ketumbar(@biji rempah)
♥1 sudu teh jintan manis+putih
♥30 biji lada hitam
♥5biji lada kering
♥4 biji buah pelaga
♥5biji bunga cengkih
♥1 inch kulit kayu manis
♥2kelopak bunga lawang



♥♣1/2 inch halia
♥♣1 inch lengkuas
♥♣4biji bawang putih
♥♣10biji bawang merah
♥♣1 batang serai
♥♣1/2 inch kuyit hidup

6biji bawang merah-hiris halus2
beberapa biji halba
4biji bawang putih
santan pekat
sedikit asam jawa+tepung jagung
bahan perasa


Memula,korang blend kan semua bahan bertanda ♥,
kalau rajin tumbuk dulu bagi hancur skit,
kalau malas,
guna je blender tuk kisar bahan kering tu...











Dah settle tu(make sure betul2 hancurr tau!),
campur lak bahan yang dah
diblend td tu ngan bahan bertanda ♥♣,
tambah air skit,blend sampaiiii
betul-betul hancusss.....


dah siap blend tu,amek skit campuran tu tuk marinate kt ayam(gaul ayam dengan garam dulu)







cara buat die,memula tumis dulu bawang putih+merah+biji halba tu sampai kekuningan
pastu masukla bahan2 yang dah diblend td,biar je die kat atas api,
tambah air skit....
then,masukla ayam yang da dimarinate tu,campur sedikit santan..
Rebus ayam sampai masak...








Bila ayam da masak,kuarkan ayam tu tuk bakar lak..
so sementara tu,buat kuah die..air ayam tadi tu,masukkan santan+air asam jawa(+tepung jagung tuk pekatkan kuah)
last skali masukla garam gula nk sedapkan rasa,kacau sampai kuah pekat...

kalau rajin,bakar ayam tu kejap,pastu curah
kasihsayang
kuah skit kat atas ayam tu,mcm bt ayam percik,bakar skit then blhla angkat...

dah,siap da!hehe buat senang je,nk sediakan bahan tu yg malas kan...

seb bek cuti 4hari,dapatla men masak2 ngan mama...SELAMAT BERBUKA^^

またネ!\(^-^)♪

Monday, August 9, 2010

Ahlan Wasahlan ya Ramadhan

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua muslimin dan muslimat..
Semoga Ramadhan pada kali ini lebih bermakna kepada kita semua,
InsyaAllah...


sedikit syahdu tuk menyambut ramadhan pada lusa...

Sunday, August 1, 2010

KARENA KU CINTA KAU ♥

video

Jika ada yang bilang ku lupa kau

Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau


Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Saturday, July 31, 2010



OUCHHH Baru perasann da xde rupanya comment2 lama post haku,
shitto haloscan(T_T)!!!!!


menyesal tiada berguna lagi,sob3...

happy birthday papadam!




SELAMAT ULANGTAHUN TUK PAPA(29July) DAN ADAM(30 July)
a.k.a papadamsedappdimakandengannasiberiani:D !!!!

UcAPan Untuk PaPa:

Selamat Ulangtahun yang ke 57!
Semoga Panjang Umur
Sentiasa SentiAsa dimuRahkan rezEki
Diberi kesihatan yang BaiK
I LoVe U paPA!!


UcaPan unTuK Adam:
HappY1 year Old Adam!
Cepat2la bOleh JalaN ye:D
JangAn naKal2!
SeLamat MendaPat Adik Baru soon*ur parent so productive occay:p*

video

wah2 bergaya dengan present nya

from auntie,haha comel sungguh present auntie kasi kan


Wednesday, July 28, 2010

24 July 2010



okeh,as promised,pictures sepanjang majlis pertunangan,enjoiceee*xoxo*


gubahan sireh from my creative mom...

in da making,with amy my fev artist makeup:D

cinta antara benua...my assistant kalut setting webcam to connect with my fiance at nihon yg sebok nk nengok the majlis,huu...


o'oh tetamu suda sampaii,cpt menyorok lam bilik!!^^

salam pengenalan,hik3 segan gile hokey time ni


hoyeah dpt cincin baru,saat plg ditunggu2^_________^

*kan obvious tu muka excited cikfini,haha xpeduli*

thanx ibu,eh aunty,tershashul lak:D

with his aunty,my future mil n my lovely mama,muaxxh!

for him

for me of coz:)

antara my fevret pics:








ok dah2,enuff2,korang dah boleh p toilet muntah skrg,muahaha...
gambar da selesai,sekarang u yang tgh baca ni tolong aminkan ye
"Ya Allah,,jauhkanla kami dari segala hasutan syaitan sepanjang tempoh ikatan ini,
dan percepatkanla jodoh kami...."

Amin....

dah amin da?ckp 40x lom??;p
ok dah?GOOD,terima kasih ye:D
pertunangan ni valid selama setahun insyaAllah kalau tak ada aral melintang,lagi cepat lagi alhamdulillah la kan.....


selesai suda cerita pertunangan cik fini,huhu mcmla ditunggu2 sgt,haa whatever,daa2~

Tuesday, July 27, 2010




alhamdulillah,now im a fiancee to Rafiz Firdaus Ab.Rahman *BIG SEMMAIILLL*




the majlis wennt so well,sangat alhamdulillah..
tp now i br faham nape org xnk heboh2kan sebelum majlis,maybe im too paranoid,tp sgt sgt sgt takut majlis yang kite rancang xmenjadi,sebabtula i x heboh2kan,kecuali to my closest frens jela kan,huuu...
anyway,majlis start around 12 kot,nasib baikla haritu x panas terik,suam2 kuku je,so xdela panas sgt dalam umah tu,eloklak ekon tu kt atas pelamin,terlindung ha jadinya...malam before tu kol 11 dah tito dah,yela kononnye xnk kasi ada eyebag la kan,huu kol 7 da bangun mmg semanggat+berdebar2 ok,igt actually bukan berdebar sarung cincin ke ape,ttibe rase segan gile,since ade mini pelamin kan,dua tiga hari sebelum majlis tu asikla duk practise cmne nk dudukla nk jalan la,hua3 ngalahkan nk nikah..well tau2 la,cikfini ni clumsy skit,dibuatnye terpijak kain ke dpn pelamin tu xke malu,huu yokatta haritu berjaya control the clumsiness of fini,ngeee...
oh dahla ade 2 baju,sebabnye c tailor baju pink tu blhlak siapkan baju a day before,mane x bt cikfini ni gelabah,last2 xtau nk pakai yg mane,huhu pg sabtu tu r decide,ok pinkku ga DAISUKI!^-^


wakil jurucakap haritu my uncle belah mama sebab die pn da biasa dengan org nogori ni(fyi my couz husband selang beberapa rmh je ngn mr fiancee home,haha buhsan2 nanti lehla p lepak ngan my couz,ngeee),hehe time dorg dtg tu,cikfini mengintai dari tirai kamar jela kan,dah selesai bincang semua,barula my aunt panggil keluar salam2 ngn family die,then dibawa duduk ke pelamin,my goshh time ni sumpah segan gile,hahaha dahla i know my fiance tgh tgk gk thru webcam,siap auntie2 die semua suh bagi laluan jgn halang camera haha cuma satu je kekurangan berwebcam ni:Sedara mara die lebih berminat tuk tgk anak buah die kt jopun tu dr tgk i tau,huhu xpela,bagi chance...
eh penatla bercerita,org kata picture worths a thousand words kan,so i letak pics byk2la ye...

ehh chupppp nk p tgk cite isabella la plak,kang la upload,mata ne!

Thursday, July 22, 2010


MY GOD,2 DAYS TO GO....\(#^-^#)/
yes,im getting engaged this saturday,24/07/2010...
things to be done tomorrow:
♥poei pasar carik sireh
♥poei tesco
carik tudung!!*huhu last minute pn xbeli2 lg tudung*
♥pick up cake
♥pick up baju kt tailor x bertauliah,huh sehari sblm br nk siap,hampeh!seb bek da ade reserved baju
.
.
.
.
.
.
.
.
ummmmmm last but not least,kokoro junbiiii(prepare soul?haha) (^____________^)
+berlatih senyum ayu depan camera banyak2
+berlatih posing terbaeekkkkk nya:D



"Ya Allah,lancarkanla majlis ikatan kami dan permudahkanla urusan kami, satukanla hati kami...Ameeen"
majlis merisik:26/06/2010



Friday, June 25, 2010

OFF to KL tonite!
hope to c all jantung hatis there!
(ye,ye i know muri la kan kalau all,huu i wished)

xoxo..


Sunday, May 30, 2010

Friday, May 7, 2010

"Find a guy who calls you beautiful instead of hot,
who calls you back when u hang up on him,
who wants to show you off to the world
when u`re in sweats,
who holds your hand in front of his friends,
who thinks u`re just as pretty without makeup,
one who is constantly reminding you how much he cares
and how lucky he is to have YOU,
the ONE who turns to his friends and says,
THAT`S HER........."



Thanks GOD i found that guy ♥
counting months/(year?)to be together lovey dovey watching movies,jalan2 cr makan,"doraibu",merajuk secara LIVE ouch miss all those moments...
missing u badly RAFIZ FIRDAUS(T_T)







Saturday, April 24, 2010

lihat gigiku(^___^)


[B.E.F.O.R.E]
(^------^)






[AFTER 5++MONTHS]
(^____^)


WEEEEEE GIGI BAHAGIAN ATAS I DA RAPAT SEMUA,CLAP2!\(^^)/


もうちょい、がんばりま~す!
^^

Tuesday, March 23, 2010

1年ぶり



230309

@niigata sotsugyou shiki

230310
@work,selebet gile,huuu...
*nmpk botol air kaler pink kt blkg,thats mine!:D
*

wahhh setahun suda saya grad,saya meninggalkan zaman student,sumpah rindu:(

dalam stahun ape yg aku gain ek :


1)WEIGHT!2kg since balik nihon,huhu


2)work experience as engineer?hurmm baru 20% je kot (T_T)


3)trasa diri semakin matured skitla,pemikiran asik fkir pasal future3,ecehh erti kata lain asik pk bilela die nk masuk miinang aku ni,aihh~!*lol*


4)SUDAH PANDAI DRIVING!hoyeahh~!walopon skali eksiden itu hari,lansung xpatah semangat nk drive(tp tiap kali driving kompem rase seram sejuk,hak2)


5)angan2 nk pakai braces akhirnya tercapai!xsbr nk bukak:D



6)tahap confidency masih rendah:(


7)cara nk treat orang sekeliling yg pelbagai peringkat pelbagai kerenah pelbagai status pelbagai taraf kehidupan sgt2la susah sebenarnya,tahap pemikiran sume berbeza...lagi2 bile kite bekerja dalam komuniti yg ramai cm kilang skg(X_X)



8)YAPPARI betul kata org,kerja mmg xkan lari dengan "politik" sana sini kan..ko pandai bodek bos ko ,xpnd bt keja pn xpe,kerja xsmp stahun pn ko blh nk naik pangkat,tp m not dat kinda person,xsuka ble org pndg luaran je,contohnye awk cantik,jd awk blh handle auditor ni dengan kecantikan awk,auditor xkan tny byk soklan klu awk yg handle die,eiishhh noonsence la,cantek cmne pn kalau xpandai,xde ilmu xleh jwb soklan auditor terkulat2 gk nnt,bt malu je...


dhla,tetibe rase malas,huhu daa2~!:D

Saturday, March 20, 2010

eh2 saya ada blog rupenye,hihihi assalamualaikum blog:D
ntahla saikin macam mood tuk berblog2 mcm kt nihon dlu makin hari makin down(mungkin sbb hari2 menjalani kehidupan yang sama xde sesuatu yg blh bt rase WOWW@mungkihkah ini tanda2 penuaan?)

blog private kitorang pn da hampir pupus,sume org bz kot xpn buat2 bz kan kan??huhu aku la tu..
anyway,life skg so far so good,tolak pasal kerja la kan..

sebut pasal kerja ni,16hb4 genapla stahun kt company jopun tu,yappari ne,btl ckp abg aku,"asalla ko nk sgt keja kilang jepon,xbest",now ive to admit it(T_T)
rase nk menjurus ke arah bidang lecturer je,tp nk sambung kt nihon,cmne ek?huu demand..

skgni musim kawen,congrats rakan2 skola rendah menengah yg br berumahtangga,ecece slamat pengantin baru syazalina hanafi dan juga harlisa zulkifli~!oh juga ucapan tahniah tuk new mommy,my senior back in scipp,kak zulida khairuddin,ehhe body die maintain je time pregnant dlu,pas bersalin ni mst kembali pada asal kan:D

hmm me n him alhamdulillah,makin hari makin loveydovy eceh gedix xperlula kan nk cite kt org..tp life is really unexpected kan,bercinta ngn org len tetibe blh kawen bertunang ngn org lain,ohh sgt2 unexpected(X_X)

next,hisashiburi hrini bt choc cupcakes,oh xde ape nk dibanggakan pn.simple aje,stkt isi masa lapang..

haha mmg x kreatip..

oh 030310 genap 1year anak buah saya,

HAPPY BIRTHDAY TO ZHAFRAN yg sombong ngn auntie !!!!

sedap gak kek nie igaito...

jgn gado2!

k la,dhla tu,ni malas ni da start mst ssh nk stop,huhu to my jantung hatis out there,MISS U ALL laaa,update plz,new gossipppps?!

dan juga 卒業オメデトウ tuk yang grad tahun ni!welcome to shakai-jin world,sumpah buhsan duh,huhu~!Selamat pulang ke tanahair,okaerinasai~!tuk yg lupa daratan xbalik,gambatte kudasai jela mmp ckp,huhu..

eh last but not least,thanx majod for the award,euwwww*shy2 cat*

tp xnk kongsi award ni ngn sesape muahaha busuk kan,sorry la majod,entry da pjg sgt,huhu alasan kukuh x?:p


till then..

Saturday, February 27, 2010



Mau tukar keja(T_T)
bkn xbersyukur ngn kerja skg,mmg gaji mantops,
tp kerja sgtla stress bkn sbb bz tp sbb terasa diri ini sangat
役に立たない
(oh i hate when people asked u to join the meeting just to translate what the japs say,xtau hujung pangkal ttbe kne translate,huh!ok enuff said)



oh please find me another job!
mau kerja d office...
(T_T)



org cuti 3hri,kite cuti 1hri,lsg xfun(T_T)

Monday, February 22, 2010

nothing`s gonna change my love for u..


*haha excuse my tudung yg senget-benget+braces yg bersepah itu(#^^#)*
If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They'll take us where we want to go
Hold me now
Touch me now
I don't want to live without you

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I LOVE YOU
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love
Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by know how much I LOVE YOU
The world may change my whole life thru but
NOTHING'S GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you
If you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too
Hold me now
Touch me now
I don't want to live without you....

Every year with you is better than the last..
"HAPPY 25TH BIRTHDAY MY DEAR!"
HAVE A WONDERFUL BURFDAY!

*asal rase cm lari tema je vid kalini,x mcm brthday theme pn,huhu jiwang mode*

Sunday, February 14, 2010

dis is soo touching(T_T)

bangun2 pg td,check mail,unexpectedly......


*hoyeaahh da upgraded da from "my debab" to My Supermodel,hak2 clap2*


huuuuuu sungguh amat touchinggg sgggt2!
xpernah2 orgtu schweet cmni(T_T)
sebab slalu fni je yang always sweeett mweeett ni,hehehe
tenkius muahhh2,ihhii..

......................................................



ehhe cikfinn mmg xnk kalah,planned almost 1month da kot,booked kt internet DIY 2010 Calendar specially for u muh dear:D

millionnn thanx to dayana sbb tlg kpni picked up this calendar kt kedai,tlg balut2 present,belikan ferrero rocher,kesimpulannye dayanala wakil saya jmp encik bf tuk kasi sume ni,xpe2 i trust her,love u dayana!jmp d wako bln4 nnt:D



since 15-02-2005~forever(InsyaAllah)


Tuesday, February 2, 2010

musykil konpius happy

tghari tetibe je aku dpt mel ckp aku topup LOWRATEvoip 50Euros using PAYPAL!!!
xpernah2 hayat idop aku nk topup 50euro trus...
n seingta aku,aku xdelak save setting suh auto topup ke ape...
da sedikit gelabah da,sape yg curik2 guna paypal aku?
tp kad kdt aku even using paypal,kalau nk bt pape pembelian ni kne open transaction dlu..
tp ni da lepas ni,da siap credit to my account lg,haishhh ape sume ni??
balik umah je trus aku mulakan investigate...hoho

first check:


confirmed 50euros balance!try kol en bf kt nihon yappa dapat,so mmg confirm ada org topup 50euros into my account...


pastu...

yeahh dr cni menambahkan kekeliruan+kecuakan aku..ble check history purchaces ni,sebelum success topup ni,die da tried 2x using my credit card instead of paypal acc!
fuhhh seb bek failed(TRIMA KASIH BANK ISLAM kerana kecekapan tuan membanteras!wlpon slama ni aku rs agk leceh kne kol tuk open transaction,hihi)
dahla first attempt 100euros,gilak ah,xkose aku nk topup lowrate 100euros,bek shopping handbag,huu....
trus kol bank islam customer n ya betul,mmg ada 2x hrini die try nk guna kad kdt ni,sumpah mistery...

check paypal account,horrayy no new activities for last 7days,yatta dpt kredit free la kan mksdnye???^^

TATAPI..
yang gue musykil,sape yang murahh hati sangat nk tolong topupkan tuk aku lak ek..kalau tgk history purchase tu,paypal(******@btinternet.com),sapeee tu??!
asal semacam je mail die,asal x hotmail ke yahoo ke,huu misteri occay!tp xkanla die yg baik hati nk tlg topup tuk aku,aku yakin mst die jadi mangsa sebenarnya,huuu...
satu lg,ape motipp sume ni?nk uji kejujuran aku ke ape ni???haha tp aku agak jujur gak ar sbb skg aku xtau patut aku hbskan trus 50euros tu ke ctc lowratevoip ni ek?
DOUSHIYOUU~~

anyone pernah dpt duit free cmni x?ke ape sbnrnye sume nii,aku bingung doh!!huhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...